JAVNI POZIV GRADA CRIKVENICE ZA DODJELU NEPOVRATNIH POTPORA PODUZETNICIMA

JAVNI POZIV GRADA CRIKVENICE ZA DODJELU NEPOVRATNIH POTPORA PODUZETNICIMA

Obavještavamo sve zainteresirane da je u izborniku Aktualni natječaji na mrežnoj stranici Grada Crikvenice www.crikvenica.hr dana 28. ožujka 2023. objavljen Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu nepovratnih potpora iz Programa mjera poticanja razvoja poduzetništva na području grada Crikvenice za 2023. godinu s pripadajućim obrascima za prijavu.

Javni poziv je otvoren do 21. travnja 2023. g., a prijavitelji se za pomoć pri prijavi mogu obratiti djelatnici LAGUR-a Tunera koja će im biti na raspolaganju cijelo vrijeme trajanja Javnog poziva, svakim radnim danom od 8:00 do 11:00 sati, u sali za sastanke Gradske uprave na adresi Kralja Tomislava 85, Crikvenica.

JAVNI POZIV

EDUKACIJOM DO USPJEHA

EDUKACIJOM DO USPJEHA

Grad Crikvenica nastavlja svoju dugogodišnju uspješnicu Edukacijom do uspjeha, projekt koji provodi od 2014. godine. Nakon dvogodišnjega on-line-formata iznimno veseli što će se predavanja i čitava interakcija odvijati uživo.

Podsjećamo, počevši od 8. veljače, svake srijede od 18:00 do 20:00 sati u Gradskoj vijećnici Grada Crikvenice u narednim tjednima na rasporedu će biti čak šest edukativnih tema. Jedna od osobitosti trotjednoga programa, koji je pred vama, jest da su svi edukacijski moduli u potpunosti besplatni.

Ovom prilikom Grad Crikvenica poziva vas da se odazovete na projekt Edukacijom do uspjeha. Time ćete se aktivno uključiti u izravan razgovor s iskusnim predavačima te dobiti odgovore na mnoga pitanja koja nemate kome postaviti. Aktivnim planiranjem otvarate put do vlastita uspjeha i istodobno postajete dijelom poduzetnika koji su zainteresirani za poduzetničku klimu u neposrednome, lokalnome okruženju svojega kraja.

Više detalja potražite na:

https://www.crikvenica.hr/projekt-edukacijom-do-uspjeha-zapocinje-8-veljace/?fbclid=IwAR1p_MQGQvbCYl60jSCOI4qQtJaA5jZTHLLqBcwdY0iHI-19Fdxk4eqRJiA

POZIV NA RADIONICU ZA 7. LAG NATJEČAJ – MJERA 3.1.1.

POZIV NA RADIONICU ZA 7. LAG NATJEČAJ – MJERA 3.1.1.

U okviru animacijskih aktivnosti vezanih uz 7. LAG natječaj za provedbu Mjere 3.1.1. “Pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo” koja je usklađena sa tipom operacije 7.4.1. iz Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020. održati će se radionica za potencijalne korisnike u petak 16. prosinca 2022. g. sa početkom u 09:00 sati, u uredu LAG-a “VINODOL”, na adresi Bribir 46 a, 51253 Bribir.

Napomena: molimo Vas potvrdu dolaska na e-mail: lag.vinodol@gmail.com ili na mob.: 091/6366-441 Marija Kolar.