OBJAVLJEN PRAVILNIK O PROVEDBI PODMJERE 4.2

U Narodnim novinama broj 46 od 12. svibnja 2017.g. objavljen je Pravilnik o provedbi podmjere 4.2  – „Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. Stupanjem na snagu ovog Pravilnika, osmog dana od objave, stječu se preduvjeti za raspisivanje natječaja 22. svibnja 2017.

Sve detalje o natječaju, kao i edukacijama koje će se  provoditi moći ćete pronaći na mrežnoj stranici http://ruralnirazvoj.hr/ .

Pravilnik možete pogledati ovdje.

JAVNI POZIV GRADA CRIKVENICE ZA POLJOPRIVREDU I RIBARSTVO

 

Grad Crikvenica raspisuje Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu potpora iz Programa mjera poticanja razvoja poljoprivrede i ribarstva na području Grada Crikvenice za 2017.g.

U okviru Javnog poziva realiziraju se sljedeće mjere:

1. MJERE IZ PODRUČJA PROGRAMA „RAZVOJ POLJOPRIVREDE“

  • Sufinanciranje nabave sadnog materijala (Mjera 1.)
  • Stjecanje stručnog osposobljavanja/obrazovanja (Mjera 2.)
  • Sufinanciranje nabave novih košnica i pčelarske opreme (Mjera 3.)
  • Nabava mehanizacije i opreme (Mjera 4.)

2. MJERE IZ PODRUČJA PROGRAMA „RAZVOJ RIBARSTVA“

  • Sufinanciranje investicija u ribarska plovila, opremu i alate

Za sve potrebne informacije slobodno nas kontaktirajte:

http://lag-vinodol.hr/wp/?page_id=181

 

JAVNI POZIV PODUZETNICIMA ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU POTPORA I SUBVENCIJA ZA RAZVOJ MALOG GOSPODARSTVA IZ PRORAČUNA PGŽ U 2017.g.

Primorsko-goranska županija, Upravni odjel za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj objavio je Javni poziv poduzetnicima za podnošenje prijava za dodjelu potpora i subvencija za razvoj malog gospodarstva iz proračuna Primorsko-goranske županije u 2017. godini.

Detalje Javnog poziva, Upute za prijavitelje, kao i popis propisane dokumentacije možete pronaći na službenim Internet stranicama Primorsko-goranske županije http://www.pgz.hr/natjecaji.