PLAN OBJAVE NATJEČAJA IZ PROGRAMA RURALNOG RAZVOJA DO KRAJA DRUGOG KVARTALA 2022. g.

PLAN OBJAVE NATJEČAJA IZ PROGRAMA RURALNOG RAZVOJA DO KRAJA DRUGOG KVARTALA 2022. g.

Do kraja 2021. g. Ministarstvo poljoprivrede nastavlja s dodjelom bespovratnih sredstava iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020., čiji je glavni cilj povećanje konkurentnosti poljoprivrednih proizvođača.

Poseban naglasak stavit će se na osiguravanje samodostatnosti odnosno primarnu poljoprivrednu proizvodnju, prvenstveno kroz ulaganja u modernizaciju proizvodnih kapaciteta i povećanje proizvodnje. Dio osiguranih sredstava usmjerit će se i na šumarski sektor te sprječavanje daljnje depopulacije ruralnih područja.

Indikativni plan objave natječaja do kraja drugog kvartala 2022.g. dostupan je na sljedećoj poveznici:

https://ruralnirazvoj.hr/izmijenjen-je-plan-objave-natjecaja-iz-programa-ruralnog-razvoja-do-kraja-2021-godine/?fbclid=IwAR1a5q-MBzjF_-SOW3X7DNvH8Eu8rBWRyNdD9RaqA6YOdWx9Sm3b24prE3c

POZIV NA SUDJELOVANJE U ISTRAŽIVANJU U SKLOPU PROJEKTA MREŽA ZA RAZVOJ DIGITALNE PISMENOSTI

POZIV NA SUDJELOVANJE U ISTRAŽIVANJU U SKLOPU PROJEKTA MREŽA ZA RAZVOJ DIGITALNE PISMENOSTI

Cilj ovog istraživanja je ispitati potrebe digitalne uključenosti „ranjivih” ciljanih skupina s aspekta pristupa, korištenja, utjecaja na kvalitetu života, osnaživanja i korisničkog iskustva.

Navedeni upitnik namijenjen je isključivo stanovnicima s područja LAG-a “VINODOL” (Gradovi: Bakar, Crikvenica, Kraljevica i Novi Vinodolski; Općine: Čavle, Kostrena i Vinodolska općina).

Sudjelovati mogu mladi od 16 godina nadalje, radno aktivno stanovništvo, umirovljenici, osobe s invaliditetom.

Rok za ispunjavanje upitnika je 15. listopada 2021.g.

Anketni upitnik dostupan je sljedećoj poveznici:

https://forms.gle/RJkYRayUhLwjv1MH7