PRODUŽEN ROK ZA PODNOŠENJE ZAHTJEVA ZA POTPORU ZA TIP OPERACIJE 8.5.2.

PRODUŽEN ROK ZA PODNOŠENJE ZAHTJEVA ZA POTPORU ZA TIP OPERACIJE 8.5.2.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je 21. kolovoza 2020.g. druge izmjene Natječaja za provedbu Podmjere 8.5. „Potpora za ulaganja u poboljšanje otpornosti i okolišne vrijednosti šumskih ekosustava“ – provedba tipa operacije 8.5.2 „Uspostava i uređenje poučnih staza, vidikovaca i ostale manje infrastrukture“.

Mijenja se rok za podnošenje zahtjeva za potporu i dostavu Potvrde o podnošenju zahtjeva za potporu te se produžuje do 30. rujna 2020. godine. U ostalim dijelovima Natječaj ostaje neizmijenjen, a detaljnije pogledajte ovdje.

2. IZMJENE NATJEČAJA ZA TIP OPERACIJE 6.2.1.

2. IZMJENE NATJEČAJA ZA TIP OPERACIJE 6.2.1.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je danas 7. kolovoza 2020.g. drugu izmjenu Natječaja za provedbu Podmjere 6.2. „Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“ – provedba tipa operacije 6.2.1. „Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“.

Ovim izmjenama rok za podnošenje zahtjeva za potporu produžen je do 10. rujna 2020. godine do 12:00 sati. Detaljnije pogledajte ovdje.