CRIKVENICA – PREDSTAVLJEN PROGRAM MJERA ZA PODUZETNIKE

22.01.2019.g. u Gradskoj vijećnici Grada Crikvenice predstavljen je program mjera za poticanje razvoja poduzetništva na području Grada Crikvenice u 2019. g. Sve nazočne pozdravila je gđa. Ivona Matošić Gašparović, zamjenica gradonačelnika Grada Crikvenice istaknuvši da je ovo prvi puta da se mjere predstavljaju prije njihova donošenja, kako bi se mogle što kvalitetnije kreirati, te plasirati poduzetnicima.

Mjere za poticanje razvoja poduzetništva predstavila je gđa. Snježana Sikirić, viša stručna suradnica za gospodarstvo, turizam i projekte, dok su u uvodnom dijelu svoj rad predstavile i potporne institucije koje stoje na usluzi poduzetnicima i surađuju s gradskom upravom, Lokalna akcijska grupa u ribarstvu (LAGUR) TUNERA, čije je djelovanje predstavila voditeljica, gđa. Sanja Lerga, Lokalna akcijska grupa (LAG) “VINODOL” koju je predstavio voditelj g. Marjan Baričević i Poduzetnički centar “Vinodol” d.o.o. koji je predstavila zamjenica direktora gđa. Margareta Goić Beretin. 

Također, najavljen je projekt „Edukacijom do uspjeha“, dok je mjesec veljača najavljen kao mjesec namjenjen poduzetnicima. Kroz projekt, svake srijede u veljači od 17:00 do 20:00 sati u Gradskoj vijećnici Grada Crikvenice održavati će se besplatne edukacije namijenjene poduzetnicima s temama s kojima se poduzetnici svakodnevno susreću u svom poslovanju.

Prezentacije možete pogledati na sljedećim poveznicama:

LAGUR TUNERA

LAG “VINODOL”

PC “VINODOL” d.o.o.

PREZENTACIJA MJERA 2019.g.