2. IZMJENE NATJEČAJA ZA TIP OPERACIJE 6.2.1.

2. IZMJENE NATJEČAJA ZA TIP OPERACIJE 6.2.1.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je danas 7. kolovoza 2020.g. drugu izmjenu Natječaja za provedbu Podmjere 6.2. „Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“ – provedba tipa operacije 6.2.1. „Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“.

Ovim izmjenama rok za podnošenje zahtjeva za potporu produžen je do 10. rujna 2020. godine do 12:00 sati. Detaljnije pogledajte ovdje.

2. IZMJENA NATJEČAJA ZA TIP OPERACIJE 6.4.1.

2. IZMJENA NATJEČAJA ZA TIP OPERACIJE 6.4.1.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je danas, 10. srpnja 2020. drugu izmjenu Natječaja za provedbu tipa operacije 6.4.1. „Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“ iz podmjere 6.4 „Ulaganja u stvaranje i razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti“, koja se odnosi na rok za podnošenje zahtjeva za potporu i dostavu Potvrde o podnošenju zahtjeva za potporu.

Rok je produžen do 3. rujna 2020.g.

Detaljnije na sljedećoj poveznici:

https://www.apprrr.hr/izmjena-natjecaja-za-provedbu-tipa-operacije-6-4-1/

OBJAVLJEN VODIČ ZA PODUZETNIKE GRADA CRIKVENICE

OBJAVLJEN VODIČ ZA PODUZETNIKE GRADA CRIKVENICE

Grad Crikvenica odlučio je izdavši svoje peto nadopunjeno i izmijenjeno izdanje vodiča pomoći svim poduzetnicima, poduzetnicama i onima koji će se u tome tek okušati. U vodiču je obuhvaćeno sve, od stvaranja povoljnog poslovnog okruženja, izmjena koje su stupile na snagu u 2020.g. do informacija o institucijama i službama u Gradu Crikvenici koje pružaju potporu poduzetnicima.

Vodič je moguće fizički podignuti u upravi Grada Crikvenice, dok je online izdanje Vodiča dostupno na sljedećoj poveznici:

IZMJENE NATJEČAJA ZA TIP OPERACIJE 6.2.1.

IZMJENE NATJEČAJA ZA TIP OPERACIJE 6.2.1.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je 2. lipnja 2020.g. prvu izmjenu drugog Natječaja za provedbu Podmjere 6.2. »Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima« – provedba tipa operacije 6.2.1. »Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima«.

Uslijed brojnih pitanja korisnika postavljenih putem mrežne stranice www.ruralnirazvoj.hr pojašnjavaju se pojedini uvjeti prihvatljivosti u Prilogu 1, 2 i 3 Natječaja. Izmjene su objavljene s vidljivim promjenama u tekstu i čistopisu radi lakšeg snalaženja. Iz popisa dokumentacije brišu se dokazi izvora financiranja te se mijenja i predložak Poslovnog plana, koji nije dio predmetnog natječaja, već povezane dokumentacije za podnošenje zahtjeva za potporu. Molimo korisnike da u mapi Upute i predlošci pronađu novi predložak Poslovnog plana kojeg će popuniti i učitati prilikom podnošenja zahtjeva za potporu.

Iz navedenih razloga pomiče se rok za podnošenje zahtjeva za potporu te traje od 10. lipnja 2020. godine od 12:00 sati do 10. kolovoza 2020. godine do 12:00 sati.

Detaljnije na sljedećoj poveznici:

https://www.apprrr.hr/prve-izmjene-drugog-natjecaja-za-potporu-ulaganju-u-pokretanje-nepoljoprivrednih-djelatnosti-u-ruralnim-podrucjima/