ISTRAŽIVANJE INTERESA ZA UKLJUČIVANJE U DIGITALNU AGENDU ZA KREATIVNU HRVATSKU

EUROPEAN COMMISIONGrad Novi Vinodolski kao partner Nacionalne koalicije za zapošljavanje u digitalnoj industriji, u suradnji sa udrugom Telecentar iz Zagreba provodi istraživanje interesa za uključivanje u Digitalnu agendu za kreativnu Hrvatsku.

Digitalna agenda za kreativnu Hrvatsku je međusektorsko partnerstvo organizacija i pojedinaca iz civilnog, javnog i privatnog sektora, nastalo s ciljem razvoja kompetencija koje su potrebne na tržištu rada unutar novih informacijsko-komunikacijskih i medijskih tehnologija.

Istraživanju se pridružila i Lokalna akcijska grupa „VINODOL“, te Vas ovim putem pozivamo da se i vi priključite u provedbi ove ključne inicijative Europske Unije.

Istraživanje je namijenjeno djelatnicima odgojno obrazovnih ustanova na razini predškolskog, osnovnoškolskog i srednješkolskog uzrasta, studentima i sa ciljem ispitivanja njihovog interesa za sudjelovanje u edukacijama iz područja informacijsko-komunikacijskih i novih medijskih tehnologija. Istraživanje se provodi putem kratkog online anketnog upitnika, koji se nalazi na sljedećoj poveznici.

Istraživanje interesa za uključivanje u Digitalnu agendu za kreativnu Hrvatsku

GRAD NOVI VINODOLSKILAG VINODOL