EDUKACIJOM DO USPJEHA

Grad Crikvenica nastavlja svoju dugogodišnju uspješnicu Edukacijom do uspjeha, projekt koji provodi od 2014. godine. Nakon dvogodišnjega on-line-formata iznimno veseli što će se predavanja i čitava interakcija odvijati uživo.

Podsjećamo, počevši od 8. veljače, svake srijede od 18:00 do 20:00 sati u Gradskoj vijećnici Grada Crikvenice u narednim tjednima na rasporedu će biti čak šest edukativnih tema. Jedna od osobitosti trotjednoga programa, koji je pred vama, jest da su svi edukacijski moduli u potpunosti besplatni.

Ovom prilikom Grad Crikvenica poziva vas da se odazovete na projekt Edukacijom do uspjeha. Time ćete se aktivno uključiti u izravan razgovor s iskusnim predavačima te dobiti odgovore na mnoga pitanja koja nemate kome postaviti. Aktivnim planiranjem otvarate put do vlastita uspjeha i istodobno postajete dijelom poduzetnika koji su zainteresirani za poduzetničku klimu u neposrednome, lokalnome okruženju svojega kraja.

Više detalja potražite na:

https://www.crikvenica.hr/projekt-edukacijom-do-uspjeha-zapocinje-8-veljace/?fbclid=IwAR1p_MQGQvbCYl60jSCOI4qQtJaA5jZTHLLqBcwdY0iHI-19Fdxk4eqRJiA