EDUKACIJOM DO USPJEHA U ONLINE VARIJANTI

Grad Crikvenica treću godinu zaredom provodi projekt pod nazivom Edukacijom do uspjeha.

Četiri su to edukacije za poduzetnike koje se održavaju svake srijede u veljači. Edukacije su jako dobro prihvaćene te ih slušaju i poduzetnici iz susjednih gradova i općina.

Edukacije će se i ove godine, kao i prethodnih, održavati svake srijede, počevši od 3. veljače s početkom u 17:00 sati, no ove godine putem online platformi. Izazovna situacija uzrokovana pojavom koronavirusa ove godine ne dopušta edukacije u Gradskoj vijećnici, no možda su, zbog trenutne situacije, sada i najpotrebnije.

Poduzetnici, svi oni koji će to tek postati, ali i svi oni koje zanimaju teme koje smo pripremili edukacije će moći pratiti preko nekoliko platformi: preko Zooma, na Youtube kanalu Grada Crikvenice te na Facebook stranici Grad Crikvenice (u realnom vremenu).
Za Youtube i Facebook stranice nije potrebna nikakva poveznica, a ako netko želi edukacije slušati putem Zooma, molimo da svoju e-mail adresu pošalje na mail jasna.perhat@crikvenica.hr kako bi na e-mail dobili poveznicu putem koje će se povezati na platformu Zoom. Svi koji budu sudjelovali putem platforme Zoom moći će postavljati pitanja i sudjelovati u raspravi.

Teme edukacije su i ove godine kreirane u dogovoru s Udruženjem obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine te formirane na način da su korisne i zanimljive poduzetnicima i da su iz područja iz kojih poduzetnici imaju najviše pitanja i nedoumica. S obzirom na to da je ova godina po mnogočemu drugačija, bit će riječi i o virtualnom poslovanju, koje je postalo veoma aktualno i neophodno. Na zadnjoj radionici dobit ćete savjete psihologa kako ploviti u ovim uzburkanim i izazovnim vremenima.

Osim navedenog, bit će riječi i o godišnjem obračunu obrtnika/poduzetnika za 2020. godinu te svemu onome što poduzetnike očekuje u 2021. godini. Erste banka će predstaviti svoj program za poduzetnike početnike, a Grad Crikvenica, Poduzetnički centar Vinodol i Hrvatska obrtnička komora mjere za bespovratne pomoći poduzetnicima. Poduzetnici će tako na jednom mjestu dobiti sve potrebne informacije o tome koje su njihove mogućnosti, što i tko im stoji na raspolaganju, ali i kako se nositi s novonastalom situacijom.

U nastavku je program s temama svih edukacija i predavačima, a svaka od edukacija bit će i posebno predstavljena prije samog održavanja.

Organizator ovoga projekta je Grad Crikvenica, a suorganizator je Udruženje obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine.

EDUKACIJOM DO USPJEHA 2021.

SVAKE SRIJEDE U VELJAČI OD 17:00 DO 19:00 h UŽIVO NA ZOOMU, FACEBOOKU I YOUTUBEU

1. MODUL, 3. 2. 2021.
• GODIŠNJI OBRAČUN ZA 2020. GODINU I ŠTO NAS SVE ČEKA U 2021. GODINI – Đurđica Mostarčić – „Šaptačica poduzetnicima“

2. MODUL, 10. 2. 2021.
• VIRTUALNO POSLOVANJE NOVOG DOBA – Aleks Tessin
• PROGRAM ZA PODUZETNIKE POČETNIKE – Erste banka – Ivana Dakotić Škoda

3. MODUL, 17. 2. 2021.
• PROGRAM MJERA ZA POTICANJE PODUZETNIŠTVA 2021. G. – Grad Crikvenica
• POMOĆI PODUZETNICIMA U DOBA KORONA KRIZE – Poduzetnički centar Vinodol
• PROGRAM HOK OBRTNIK PLUS – HOK

4. MODUL 24. 2. 2021.
• KAKO USPJEŠNO PLOVITI PO OLUJNOM MORU KORONA KRIZE? – Andrea Bačić Pavat i Irena Križanec