ODRŽANA 1. SJEDNICA UPRAVNOG ODBORA LAG-A „VINODOL“

U ponedjeljak, 11. veljače 2013. godine u prostorijama info punkta Poduzetničkog centra “Vinodol” d.o.o. u  Bribiru u 13.00 sati održana je prva Sjednica Upravnog odbora Lokalne akcijske grupe „Vinodol“.

Sjednica je započela u 13,00 sati, a istoj su prisustvovali slijedeći članovi Upravnog odbora: predsjednik – Ivica Jerčinović, dopredsjednik – Igor Uremović, članovi – Ivica Crnić, Jasminka Citković, Iva Vidas, Tatjana Plašć, Luka Stojčić, Zorica Kružić i Iris Bruketa.


Sjednici nisu prisustvovali (ispričali su se): Maša Piškulić, Dean Barac

Ostali prisutni: Margareta Goić, Ivona Blažević.

Predsjednik LAG-a dao je kratku informaciju o registraciji LAG-a, navodeći kao je LAG “Vinodol”  upisan u Registar udruga RH 07.12.2013. kao i 17.12.2013. god upisan  u Državnom zavodu za statistiku .

Na sjednici se raspravljalo o Lokalnoj razvojnoj strategiji, ključnom elementu za prijavu na mjeru IPARD 202, čiji je koordinator izrade Poduzetnički centar „Vinodol“d.o.o., o web stranici LAG-a „VINODOL“, o visini članarine, edukacijama za članove i studijskom posjetu.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane predstavnike javnog, privatnog i civilnog sektora koji imaju sjedište na području djelovanja LAG-a, da se učlane u LAG “VINODOL“ i doprinesu boljem razvoju regije. Važno je naglasiti da se u LAG mogu učlaniti: tvrtke, ustanove, obrti, sve udruge, OPG-i (obiteljska poljoprivredna gospodarstva), te ostale pravne osobe i fizičke osobe.